Pienin askelin kohti pysyviä muutoksia!

"Sinä olet oman elämäsi tärkein henkilö"Minun nimeni on Tiina Halko ja olen ravintoneuvoja, Olen ollut yrittäjänä kohta 4 vuotta ja sinä aikana löytänyt oman tieni ravitsemuksen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin välillä hyvin ristiriitaisessakin maailmassa. Minun kaikista tärkein tavoitteeni on saada ihmiset ympärilläni ymmärtämään ennaltaehkäisevän ravitsemuksen merkitys terveydellemme. Suomessa ravinnolla ei saa parantaa mutta sillä voidaan kyllä ennalta ehkäistä monia vakaviiakin kehon epätasapainotiloja. Toivottavasti löydät sivuiltani paljon mielenkiintoista ja kenties pääsen myös tutustumaan sinuun :)

Pysyvien muutosten tekeminen ja niiden omaksuminen osaksi päivittäistä rutiinia vaatii aina pienin askelin etenemistä, aikaa ja kärsivällisyyttä. Palveluni sopii kaikille, sillä uskon, että jokainen meistä haluaisi nostaa omaa hyvinvointiaan ainakin yhden pykälän paremmaksi.

Haluaisitko sinä oppia

  • ymmärtämään omaa kehoasi paremmin
  • tekemään pysyviä muutoksia ja omaksumaan ne osaksi arkea
  • rakentamaan juuri sinulle sopivan ruokavalion
  • täydentämään kehosi tarpeita ravintolisien ja superfoodien avulla
  • valitsemaan juuri sinulle sopivat liikuntamuodot

Hyvinvointimme rakentuu monista eri palasista ja sen vuoksi haluan aina tavata sinut ensin ja kartoittaa nykytilanteesi ennen kuin tarjoan sinulle vaihtoehtoja.

Jätä minulle yhteystietosi niin sovitaan maksuton alkukonsultaatio, jonka jälkeen voit rauhassa miettiä kuinka haluat edetä.