Eroon turhista kiloista, turvotuksista ja kohti energisempää tulevaisuutta!

1,5 vuoden projektin tuloksena -20kg

Vatsaa, turvottaa ja  närästys vaivaa? Koskaan ei oikein tiedä toimiiko suolisto ja jos toimii niin yleensä liian nopeasti ja täysin odottamattomasti. Väsymys vie voiton ja iltapäivänokoset tulee otettua lähes joka ilta joka yleensä sotkee yöunet. Iho, hiukset ja kynnet ovat huonossa kunnossa ja ylipainoakin on kertynyt. Mieli on maassa eikä mikään oikein tunnu miltään? 

Nämä ovat oireita, jotka yleensä johtuvat laadullisesti köyhästä ravinnosta. Liian paljon energiaa nopeista hiilihydraateista, liian vähän rasvaa ja proteiinia sekä aivan liian paljon sokeria. Ruokavaliosta puuttuu tyypillisesti silloin vitamiinit, joiden tehtävänä on antaa soluille potkua päivään ja huolehtia mm. riittävästä energiantuotannosta ja kivennäisaineet, joiden tehtävä on rakentaan uutta ja korjata päivän aikana rikkimenneitä osia. Suoliston hyvinvointi on täysin riippuvainen suun ja vatsan entsyymien toiminnasta eli mitä paremmin pilkottua ravintomassaa suolisto saa sitä paremmin se imeyttää siitä tarvittavat osat. Maitohappobakteereista puhumattakaan, jotka suojaavat suolisto sekä huolehtivat mm. vastustuskyvyn ylläpidosta, rakentavat vitamiineja sekä aminohappoja.

Nyt on aika tarttua haasteeseen ja laittaa kroppa kuntoon oikealla ravinnolla ja puhtailla sekä luonnollisilla ravintolisillä. Otahan yhteyttä niin jutellaan lisää.